Jenta bak bloggen Middager Lunsj Desserter Snacks & drikke Cupcakes & kaker

Min utfordring mot sommeren!

Har helt glemt å fortelle om utfordringen jeg har satt meg selv mot sommeren. Innen 24 juni skal jeg ha trent minst 50 ganger, og dette har jeg oversikt over på et skjema som ser slik ut:


Det hadde vært kjempemorro om noen andre er interessert i å gjøre det samme? Man trenger selvfølgelig ikke å trene på samme måte som meg, men jeg har funnet ut at hvis jeg skal gjennomføre noe er jeg nødt til å sette meg et mål og å loggføre. Altså; 50 økter i løpet av 63 dager. Klarer jeg det har både mor og kjæreste lovet meg belønning! Jeg har allerede klart de 3 første. 

6 kommentarer

Åshild W. Eikeland

26.04.2012 kl.09:22

Herlig utfordring for deg selv! Tror nok jeg hadde klart det. Trener mandag til lørdag, men har cardio på søndag fordi om. Dagene blir så kjedelige og lange om jeg ikke får kommet meg på trening :)
Åshild W. Eikeland: Takk, ja, jeg skal klare det! Det skal mye til å ikke ha tid til å trene LITT hver dag i alle fall! :)

26.04.2012 kl.12:12

Tror så absolutt at det er mulig siden du har lagt inn såpass mange pausedager. Lykke til!
Anonym: Tusen takk for det! :D

Linen

26.04.2012 kl.18:21

hehe , ditta klare du jo uten problem :)
Linen: Yes darling <3

Skriv en ny kommentar
Malin Andrea, sunne matoppskrifter. Jeg har allerede gått ned ca. 25 kg, og publiserer oppskrifter, mattips og ellers ting om kosthold og trening som andre vil ha nytte av. Drømmen er en sunn og godt trent kropp! Snuser også på tanker om utdannelse i ernæringsfysiologi etterhvert.+ Legg meg til som venn

Søk i bloggenKATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits