Jenta bak bloggen Middager Lunsj Desserter Snacks & drikke Cupcakes & kaker

Biff, grønnsaker og soppstuing

 

Kjøpte et svært kjøttstykke på nesten 800 gram i dag, så vi har nok middag til mer enn bare én dag. På to porsjoner brukte vi halve kjøttstykket, og fortsatt er det mer til overs. 

  • Storfekjøtt (skjær bort sener og fett)
  • En boks sjampinjong, for eksempel First Price sine
  • Kikkoman
  • Krispsalat
  • Ekstra lett melk
  • Brokkoli
  • Rosenkål
  • Paprika
  • Grillkrydder, hvitløkskrydder, chillipulver og salt. 


Stek biffen i en varm stekepanne, først på høy varme på begge sider, og deretter på svak varme til den er gjennomstekt eller slik du ønsker. Krydre med hvitløk, salt, grillkrydder og chilipulver. Kutt opp rødløk og stek sammen til slutt. Kutt opp sjampinjong og stek i en panne sammen med en dæsj ekstra lett melk, litt kikkoman og salt. Kok til det har blitt en stuing som ikke lengre er rennende. Server med brokkoli, rosenkål, krispsalat og paprika.  



... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar




Malin Andrea, sunne matoppskrifter. Jeg har allerede gått ned ca. 25 kg, og publiserer oppskrifter, mattips og ellers ting om kosthold og trening som andre vil ha nytte av. Drømmen er en sunn og godt trent kropp! Snuser også på tanker om utdannelse i ernæringsfysiologi etterhvert.



+ Legg meg til som venn

Søk i bloggen



KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits