Jenta bak bloggen Middager Lunsj Desserter Snacks & drikke Cupcakes & kaker

Baconsnurret kyllingfilet med aspages og honning




Til to porsjoner trenger du:

2 kyllingfileter
2 remser bacon
8 asparges

Til salaten:
En hndfull ruccola
1 oransj paprika
1 rdlk
En neve gresskarkjerner
En neve cashewntter
To spiseskjeer linser
Noen sukkererter
Honning til ha over

Snurr en remse bacon rundt hver filet, og legg dem i en ildfast form sammen med aspargesen. Stekes i ovnen p 200 grader (jeg tok dessverre ikke tiden, men man ser nr det er ferdig.) Kutt opp paprika og rdlk, og ha sammen med resten. Fordel p fat, og nr kyllingen er ferdig legger du denne over sammen med aspargesen, fr du tar litt honning over.



2 kommentarer

Maria

23.04.2013 kl.02:06

S flott at du er tilbake! Dette s helt nydelig ut :-)
Maria: Det var det ogs :D

Skriv en ny kommentar

hits