Jenta bak bloggen Middager Lunsj Desserter Snacks & drikke Cupcakes & kaker

Baconsnurret kyllingfilet med aspages og honning




Til to porsjoner trenger du:

2 kyllingfileter
2 remser bacon
8 asparges

Til salaten:
En håndfull ruccola
1 oransj paprika
1 rødløk
En neve gresskarkjerner
En neve cashewnøtter
To spiseskjeer linser
Noen sukkererter
Honning til å ha over

Snurr en remse bacon rundt hver filet, og legg dem i en ildfast form sammen med aspargesen. Stekes i ovnen på 200 grader (jeg tok dessverre ikke tiden, men man ser når det er ferdig.) Kutt opp paprika og rødløk, og ha sammen med resten. Fordel på fat, og når kyllingen er ferdig legger du denne over sammen med aspargesen, før du tar litt honning over.  



2 kommentarer

Maria

23.04.2013 kl.02:06

Så flott at du er tilbake! Dette så helt nydelig ut :-)
Maria: Det var det også :D

Skriv en ny kommentar




Malin Andrea, sunne matoppskrifter. Jeg har allerede gått ned ca. 25 kg, og publiserer oppskrifter, mattips og ellers ting om kosthold og trening som andre vil ha nytte av. Drømmen er en sunn og godt trent kropp! Snuser også på tanker om utdannelse i ernæringsfysiologi etterhvert.



+ Legg meg til som venn

Søk i bloggen



KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits