Jenta bak bloggen Middager Lunsj Desserter Snacks & drikke Cupcakes & kaker

Hjemmelaget proteinrik fullkornspasta


  • 60 g fullkorns hvetemel (1 dl)
  • 25 g avfettet mandelmel (1/2 dl)
  • 22 g bakepro (1/2 dl)
  • 1 egg

Bland alt det trre og et egg. Kna til det blir en har og fast deig. Dette tar tid. Det kommer til ligge igjen litt melblanding p kjkkenbenken. Nr deigen er fast og fin pakker du den inn i plastfolie og lar den ligge i kjleskapet en time. Deretter deles deigen opp i fire (dette gjr det enklere kna deigdelene myke. Dette er tungt). Kjevle ut en og en deigklump s tynt som du klarer. Skjr i tynne strimler med en kniv. Kokes i saltet vann i 10-15 minutter. Fersk pasta har mer tyggemotstand enn trr pasta fra butikken.

Kaloriinnhold: 427 kcal, 43g protein. Deigen gir to porsjoner.

246 kcal og 25 gram protein per 100 gram kontra vanlig pasta som har 294 kcal og 11 gram protein per 100 gram.



... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits