Jenta bak bloggen Middager Lunsj Desserter Snacks & drikke Cupcakes & kaker

Torsk i chilisaus



  • 2 - 3 torskefileter
  • 1 boks hakkede tomater med basilikum og oregano
  • 2 kokte poteter
  • 1/2 rdlk
  • 1/2 paprika
  • Fiskekrydder, chilikrydder, hvitlkskrydder, sitronpepper og salt
  • Asparges etter nske
Skjr opp poteter i tynne skiver og ha i bunnen av en ildfast form sammen med hakket paprika og rdlk. Tm boksen med hakkede tomater over, og legg deretter fiskefiletene p toppen. Krydre etter nske. Stek i ovnen p 200 grader til fisken er gjennomstekt og faller lett fra hverandre. Kok asparges i 3-4 minutter og avkjl i kaldt vann.
Kaloriinnhold: Rundt 200 kcal per porsjon.





3 kommentarer

Eli-Birgithe Kristiansen

22.11.2013 kl.13:10

h, nam det s nydelig ut!

Anijanka

25.11.2013 kl.16:56

Takk for middags tips!^^

Lovelyliller.com

27.12.2013 kl.20:38

h s hrlig ut! elsker fisk!

Skriv en ny kommentar

hits