Jenta bak bloggen Middager Lunsj Desserter Snacks & drikke Cupcakes & kaker

Torsk i chilisaus



  • 2 - 3 torskefileter
  • 1 boks hakkede tomater med basilikum og oregano
  • 2 kokte poteter
  • 1/2 rødløk
  • 1/2 paprika
  • Fiskekrydder, chilikrydder, hvitløkskrydder, sitronpepper og salt
  • Asparges etter ønske
Skjær opp poteter i tynne skiver og ha i bunnen av en ildfast form sammen med hakket paprika og rødløk. Tøm boksen med hakkede tomater over, og legg deretter fiskefiletene på toppen. Krydre etter ønske. Stek i ovnen på 200 grader til fisken er gjennomstekt og faller lett fra hverandre. Kok asparges i 3-4 minutter og avkjøl i kaldt vann.
Kaloriinnhold: Rundt 200 kcal per porsjon.





3 kommentarer

Eli-Birgithe Kristiansen

22.11.2013 kl.13:10

Åh, nam det så nydelig ut!

Anijanka

25.11.2013 kl.16:56

Takk for middags tips!^^

Lovelyliller.com

27.12.2013 kl.20:38

Åååååh så hærlig ut! elsker fisk!

Skriv en ny kommentar




Malin Andrea, sunne matoppskrifter. Jeg har allerede gått ned ca. 25 kg, og publiserer oppskrifter, mattips og ellers ting om kosthold og trening som andre vil ha nytte av. Drømmen er en sunn og godt trent kropp! Snuser også på tanker om utdannelse i ernæringsfysiologi etterhvert.



+ Legg meg til som venn

Søk i bloggen



KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits